< Till bloggens startsida

Japp vi ska bakabaka!

Ikväll ska jag laga efterrätt, det är nån specialare gjord av rosmarin, choklad och olivolja! :) Spännande..


Helt Ok Internet

Hej! Interneten har varit dampig nu ett ganska bra tag och vägrat fungera som en normal uppkoppling skulle gjort. Men nu är den på rätt väg! Det är fortfarande segt och inte i närheten av lika bra som förut, men det är bättre, Därför kan ni förvänta er mer uppdatering nu! ;)


Saknar dampungen Flisah <3


Coca Cola

Watching Project Runway and drinking Coca Cola is a great combo. I really feel like writing in english, just because it's fun! ;) Haha! Nu ska jag försöka fixa lite för bloggen, t.e.x. dagens låt, dagens hunk och så. Problemet är bara att något har hänt med min internet så det är riktigt segt. Irriterande -.-'


Lsimhbiwfefmtlol


Julia Sperling

Måste bara skriva av mig om en av mina bästa vänner!

Julia Sperling, du är så underbar att det känns som att jag dör ibland. Jag kan verkligen prata med dig om allt och det känns som att du förstår. Jag kan lita på dig och du kan lita på migHerre, vet verkligen inte hur jag ska skriva. Men jag säger bara, du är världens bästa människa och jag hade sååå tur som fick lära känna dig!


Hon är både sjukt söt och underbar, kan det bli bättre? Älskar dig! <3333


Planning



Tja, ligger i min pyjamas och kollar på tv nu! :) Snart ska jag skypa med Julia och planera en grej som ni får veta senare.



Jag <3 Sunshine



Min hund är en 6årig Golden Retriever som jag älskar. Titta på bilden, är hon inte underbar? <3


Laddar Upp Bilder

Hej, laddar upp bilder från kameran nu! Så vänta lite bara, dom dyker upp här in notime! <3


Going Out Jogging


Tyvärr har vi inte det här vädret, men motivationen är på topp så det blir väl ungefär såhär! :)


Godmorgon!

Idag fick jag en riktigt sovmorgon. Så skönt!

Därför har jag inte hunnit blogga, men förvänta er mycket uppdatering idag. För jag kommer inte ha nått att göra! ;) Tänkte va en liten nolife och göra i ordning mig till en ''photoshoot'' senare.

Just det, följ mig på Instagram! Jag heter fwestling <3


Från täby till rydbo.

Tåget från täby till rydbo går 04 så då drar jag hem. Important information I know.

Babbla om Planer och vidare Uppdatering


Spa <33


Guten tak! (rätt stavat?)

flisah
Nu har jag äntligen fått tag på Wifi! Lite irriterande, för jag fick betala för ett dygn, och så länge kommer vi inte ens stanna på det här hotellet.. Men same shit. Ni har vi landat på vårat andra stopp. Igår var det i Skåne, idag i Tyskland. Världens finaste hotell har vi hamnat på också, när vi kom in låg det sjukt gulliga tvålar och choklad på våra kuddar. På vägen har jag lyckats kolla några program Glee (som faktiskt är sjukt bra) när jag lyckades sno datorn från min lillasyster som hellre ville kolla på Bortspolad. Min cp dator är så jävla smal att den inte har plats för Dvd, så jag kan inte kolla på den.
Kanske ett till inlägg sen, vi får se. Puusss


Länkbyte

http://apv.blogg.se
En bra blogg om tre söta tjejer som går i min skola! Bra och läsvärd blogg. ;)

Mot Luleå

Tjena! Är på väg hem från Täby nu med Julia! :) vi var där med Ryan, nice! Jag fick ett par jättesnygga magnetörhängen av henne, tack sötnos !


Fresh like cucumber..


Dagens Låt


Ny proffe! :)


LÄNK TILL SNYGGASTE BRUDEN

http://stufff.blogg.se
Denna tjej är grymt söt, snygg och underbar! Besök hennes blogg för den är grym och sjukt läsvärd!
Älskar dig Julia <33

Buhuu :'o

img_8240 (MMS)

flisah Nu har vi åkt i ca 4-5 timmar, med ett stopp för att äta. Jag och min lillasyster kollade precis klart på Tangled, eller "Trassel" som den heter på svenska. Det är den ända tecknade film som fått mig gråta (som den sentimentala person jag är).. Haha


Mys med Luleå! :*<3333

Är hos Julia nu, vi ska ha det jättesoft! Sjukt mycket uppdateringar senare eftersom att vi ska ta en massa bilder! ;) <333
Även osminkade brudar kan driva! ;)

SPORTLOV

TJENA SNYGGINGAR. DETTA INLÄGG TÄNKER JAG SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER EFTERSOM ATT DET ÄR KUL.
NU ÄR DET SPORTLOV! FÖRVÄNTA ER MÅNGA INLÄGG AV MIG (FLIZZA) EFTERSOM ATT JAG SKA VARA FOREVERALONE HÄR HEMMA. FÖRVÄNTA ER INTE MÅNGA INLÄGG AV FLISAH EFTERSOM ATT HON KOMMER ATT VARA I TYSKLAND OCH HAR ROLIGT.

Självförtroende

''Ingen är perfekt'' tänkte jag öppna det här inlägget med. Men när jag tänker efter så ändrar jag det, ''Alla är perfekta'' stämmer bättre. Jag menar, alla har något de gillar med sig själva.  Alla ser olika ut (förutom Mimi Oh och Flisah) och att därför sträva efter någon annans utseénde är bara slöseri på energi och gott humör. För du är född som du är, det är ingen idé att deppa ihop över att du inte har samma utseénde som din förebild. Istället, Work Your Looks och visa upp dina allra bästa sidor. Jag menar inte att ni ska gå runt i underkläder för att er mage till exempel är någonting ni gillar, men jag menar att ni ska vara glada över det ni har. Ett leende till exempel, då sprider man både glädje, blir glad för att alla har fina leenden.

Släpp komplexen och alla saker du vill ändra, fokusera istället på sakerna du älskar med dig själv och om du så vill, framhäv dom. Kom ihåg denna kliché - Du är perfekt precis som du är.

 
''It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not''

''We have to learn to be our own best friends because we fall too easily into the trap of being our own worst enemies''

''People are like stained-glass windows. They sparkle and shine when the sun is out, but when the darkness sets in their true beauty is revealed only if there is light from within.''

''Put your future in good hands - your own.''


Chailatte = delicious

Mm mm


GårDagens outfit

Jeans - Diesel
Tshirt - Hollister
Munkis: Abercrombie


:**

Sitter på mammas jobb och tråkar, hittar ingen riktig inspiration. Så ni får en sjukt söt bild ist ;) <3


Matteprojekt

Aloha! Flizza här.

Nu har jag pluggat klart inför matteredovisningen jag ska göra imorgon på engelska. Det känns helt okej, men mitt självförtroende inom matte är absoluuut inte på topp just nu! Men Whatever, det är ju inte det viktiga är att jag gör bra ifrån mig! Hörs imorgon snyggingar! ;)<333


Dampdata..

flisah
Slänger in ett inlägg i all hast. Videon med svaren från frågestunden gick inte att ladda upp, försöker igen imorrn! Ska sova nu, tuff kväll kan man säga.. ;P<3

Jag sa ju det!

I ett inlägg för ett tag sedan tipsade jag och att Rihanna och Jay-Z kanske skulle göra ett ny låt tillsammans, det var bara ett rykte då men det visade sig stämma!
Deras nya låt, Talk That Talk är också väldigt bra.
Utan den här bloggen hade ni aldrig vetat denna JUICY INFORMATION!
Länken till inlägget där jag skrev om sammarbetet är HÄR



Bra uppdatering = Mycket besök.

flisah
Yeey! :D
Nu har jag precis kommit hem från matchen, det blev 1-0 till Frölunda på straffar..
Mitt hjärta tål seriöst inte sånt här, jag fick en mini-hjärtattack varje gång motståndarna var i anfall. Två cola och en popcorn lyckades jag få i mig också, men det brände jag nog bort i de skyhöga trapporna.
ni får en sån här kul bild, eftersom att jag ser ut som en halvtrött apa vid den här tiden på dygnet...

Vi är överallt..

img_2759 (MMS)

flisah Det blev en spontan utgång hemifrån, och nu sitter vi i bilen påväg till Globen, vi ska titta på AIK - Frölunda. Ja, jag är AIKare, och jag är stolt över det.


554923619

flisah
Sitter och dunkar Swingfly's Singing That Melody, lyssna på den så förstår ni rubriken xdd

Fettistisdagen!

Tjena babes, idag är det fettistisdagen! (eller visst heter det så?)

Hur som helst får vi semlor på skolan och mamma ska ta med en till mig från jobbet, weho! Sedan ska jag ut och jogga, ska verkligen träna upp mig nu så att konditionen är på topp tills i sommar!Puss<3
image description
På denna bild ser det ut som att jag har såna här docklinser! Men det är bara för att det var ganska mörkt och mina pupiller bestämde sig för att expandera. ;)


Godmorgon

flisah
Idag har jag ett engelska prov, där man ska låtsas att man är en reporter. Min partner har varit sjuk de senaste dagarna, så alla andra har redan gjort det xd Skitjobbigt, för jag förstår ingenting, men jag vill ändå få det överstökat ;)
OMG look at that!

Taggad för mars

flisah
Då både The hunger games och Breaking Dawn - Part 2 har premiär! Love it!

Min playlist

flisah
Jag ska nu visa för er...
Min kompletta playlist. Musiksmak, favorit låtar, vilken genre jag lyssnar på. ALLT finns där. En stor del av mig.
Djup text.
97 låtar allt som allt, om man inte räknar med de andra playlistorna, men ni kan liksom räkna ut vad som är på dem. Sorry för dålig bildkvalité ;)<3

Dagens Låt


LÄNKBYTE

Länkbyte med en supersöt tjej! Vi gick i samma skola förut, men nu har vi inte träffats på evigheter. En väldigt bra och läsvärd blogg som jag följer starkt! ;)



Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Mitt nya favorit godis!

flisah
Världens godaste godis, rekomenderas starkt! Finns att köpa på ÖoB eller Willy om jag inte tror fel?

Home sweet home

Rubriken skulle passa bättre om jag varit utomlands eller något, men inte då! Jag har varit på någoy glamoröst som vissa kallar... HANDBOLL! :D <333

Hur som helst är jag på väg hem nu ;) JAG SKA ÄTA PANNKAKOR :D


Love my shoes!

flisah
Jag verkligen älskar dessa Steve Madden skor!
Tråkigt nog har jag aldrig en chans att använda dem, så dom står egentligen bara orörda i min garderob :( Men visst är de grymma?

Ett tidsinställt senare, måste gå nu!

flisah

Aa, rubriken talar. Jag har gjort ett tidsinställt som kommer upp ca 11 idag, som den duktiga bloggerskan jag är. Yep. Någon som inte är en duktig bloggerska är flizza (skärp dig nu din idiut), jag ska ta ett allvarligt snack med henne idag!
Haha BTW, märkte ni ordet "snack"? Det ska jag lägga till i min konstiga ordlista, som redan har orden "månntro" och många andra random ord.

puss


Faiil ;)

img_7330 (MMS)

Haha, jag märkte precis att det blev 2 dagens låt igår xd Men det är ju en bra sak, för då får ni ju ännu mer att lyssna på? :D Nu är jag i bilen påväg till skolan, vi börjar fem i 9 idag :) puss


Hahahahahahah dööör

flisah

Med denna übergulliga video säger jag Godnatt!

Dagens låt


Haha nuwte dåå!

Nu sitter min 4-åriga kusin och leker med mina gamla leksaker t.ex. mitt Schleich-stall och Build a Bear nallar :)
Bra att någon har användning för det, för det är väl värt runt 2000 kr..


'


Kom ihåg..

..att det är ni som klickar in på vår blogg, det är inte vi som tvingar er. Att ni kommenterar är supergulligt, men jag vill bara påminna er om att vi bloggar om oss - vad vi tycker är snyggt, vad vi gör och vad vi gillar. Därför kan vi inte förvänta oss att ni ska älska allt vi skriver. Det jag vill säga är att vi inte kommer förändra vår åsikt om saker bara för att vissa läsare inte gillar det.




Dagens Låt


Beyonce - Countdown


Hyllning till ett av världens bästa skomärken.

Jeffrey Campbell.

Läs klart detta inlägg innan ni mobbar mig för att jag inte har några själv ;) 
I detta inlägg vill skriva om ett par jäkligt snygga skor vid namn Jeffrey Campbell. Jeffrey Capmbell är inte själva modellen utan det är märket, men modellen som jag älskar kallas för LITA.

Det är en ''robust'' klacksko med träklack och hög platå som gör dom väldigt sköna och enkla att gå i, på beskrivningen står det att dom går att springa Marathon i! Haha :)

 LITA finns i flera material och färger, den enkla med svart läder (vet inte om det är konstgjort läder eller äkta men det spelar ingen roll) är bland mina favoriter. Dessa skor går att matcha till väldigt mycket, allra snyggast är de nog till ett par tajta jeans! Vissa kan tro att dessa skor bara går att använda till vissa tillfällen. Men det är absolut inte sant! Tänk er när ni är ute och gör något med era kompisar (funkar perfekt om du är lite kortare), vem vill inte ha ett par snygga skor då? Eller om ni är på något framträdande (typ LMFAOs besök på grönalund i sommar) där det är jättepackat och du inte kommer att se något, är inte dessa URSNYGGA skor perfekta för att komma högre upp och faktiskt se något? Jeffrey Campbells LITA modell är skorna som är TO DIE FOR.

Dom här skorna som jag precis beskrivit önskar jag mig av mina föräldrar när jag fyller 13.

Mina favoriter:







Du o jag! :*

flisah
Jag började seriöst nyss nästan gråta, för att min B&J var slut! :((
Köpte den idag, och tänkte sitta och tjocka den framför melodifestivalen, liksom, unna mig en glass en gång i veckan.
Men tydligen måste man dela.

Du och jag föralltid, no matter what!


Åsikt

flisah
Något jag stör mig sjuukt på är den här "Like" pressen som är på fb nu. Vi låter liksom gillningar på bilder bli det viktigaste. Alla tävlar med varandra i hemlighet och gillningar dominerar. Har man 100 likes är man populär, har man "bara" 13 är man mobbad. Seriöst? Och de här "Gilla min profilbild så gillar jag din" eller "Om jag får 70 likes så lägger jag upp en video där jag äter en matsked kanel" osv. Kbry? Visst, det är klart att jag vill ha likes på mina bilder, men inte såhär. Nu, när någon gillar min pb så blir jag glad för att det betyder att de tycker att den är snygg, inte att de förväntar sig ett ♥ på sin snyggaste bild. För visst, det kanske är kul i början, men tänk om en kompis tycker de är "coolt" att du har så många likes, och du bara står där och svarar "Asså, joo, men jag gjorde en status för att få dem." Kul?
Min åsikt, man behöver inte hålla med mig.


VHK!

img_6963 (MMS)

Tagga match nu!


Härlig tag med Flisah, lisa och Tor! :D

Har haft det jättekul med ''brudarna'' idag! :)
'
snygga babes

Yeeey :3

Nu sitter felicia och läser den fula ankungen för mig, Tor och Lisa på engelska. Vi har jättekul (noot).

Kärlek börjar alltid med bråk om hur många hjärtan dom ska ha som kontaktinfo

Flisah och Tor <3344


It's friday!

img_9471 (MMS)

Fredag FTW! Så jävla skönt! Idag ska jag och flizza nog åka till Lisas skola och "hämta" henne. Sen ska alla vi tre sova hos mig eller Lisa, för vi har match-samling 7.40 imorrn. Sånt är ju alltid kul! -.-'


Underbara, mogna läsare vi har!

Haha kommentarerna från frågestunden, omg!

Men vi lovade ju att svara på alla, så ett videoinlägg med svar kommer förmodligen på lördag! :)<3 Passa på att fråga nu för man har ju inte frågestund så ofta! ;)<33

Eftersom att vi har så underbara och mogna läsare så lägger jag ut en underbar och mogen bild.


Go'natt

flisah
Kollar runt på olika bloggar, fast jag egentligen borde sussa nu. Busig tjej.
Nee, men om jag vill kunna gå upp imorrn så måste jag faktiskt sova nu.
Puss


Jepp..

flisah
Jätte mogna frågor hittills, menmen, det var vi som sa att vi svarar på allt såå.. Men kommentera hellre något som ni faktiskt kommer få ett intressant svar på, för eran skull..

Nu ska jag kasta mig i badet och chilla gaalet och läsa en bok. Imorrn är en ganska skön dag, börjar halv 10 och slutar typ halv 3. Skippar ridningen, för kompisar jag inte träffat sen i julas kommer hit och äter middag :D
egypten, vill tillbaks!

FRÅGESTUND!

Nu är det så att vi ska ha en frågestund på bloggen! Och remember, ingen fråga är för konstig eller för dum, för den kan inte vara värre än oss! Ignorera konstiga miner, vi får sådana utbrott ibland vettni :D


Pizza <3

Hej <3
Nu ska jag och flisah äta pizza innan handbollen
. Inte för att vi inte redan tjockat chips xd Hahaha! ;)
haha mupphand <3333333

Gröna Kläder Imorgon!

Imorgon måste vi ha gröna kläder i skolan :) För det är någon regnbågsgrej och min klass har färgen grön. Därför ska jag ha den här tröjan! :)


Från H&M! :)<3


Galet Plugg.

Vi har så sjukt många läxor och prov både denna och nästa vecka. Vi ska göra en N.O uppgift (om man inte gör den får man underkänt i hela ämnet), N.O prov, Matteläxa och Engelska prov. Nästa vecka har vi spanska prov och en massa fler läxor! Herregud och orkar inte! Men vill man satsa på sina betyg så får man stå ut med sånt här bajs.

image description
bild i repris


Glad alla hjärtans dag!

Så när vi nu har det överstökat, kan jag passa på och klaga över mitt hår, som förblir statiskt hur mycket balsam jag än tar. Några tips?



Vill fota


flisah
Jag måste ut och fota snart!
Det känns som att min kamera bara ligger och dammar, men jag vill ändå inte fota själv liksom.
Nån som vill gå ut på en runda i helgen?







Alla bilder är egenfotade av mig, Felicia Curbo. Ingen kopiering tillåten.

Haha kul

hittad här

PLUPPIS' BIRTHDAY

Happy b-day to pluppis! :D

Japp, it's totally true! Idag fyller pluppis 1 år! Ni är bäst om ni kommenterar grattis, för då kan jag visa det för honom och han blir jätteglad! :D<3


BÄSTIS!

♥ Me without you is like Hollister without the seagull..
Abercrombie&Fitch without the moose..
American Eagle without the eagle..
TOTALLY WORTHLESS!

LOVE U FLIZZA! BFF 4ever!

Revenge

flisah
Nu sitter jag och kollar på Revenge. Det är faktiskt helt okej, kommer nog fortsätta kolla på det här!
Ikväll är de iaf Bones, fatta  att jag kommer sitta bänkad framför soffan.
Jag och flizza funderar på att ha en tävling på bloggen. Ge förslag på vad man sa kunna vinna!

Fan vilken sexig bästis man har dårå.. :D<3

We ♥ Teenageposts



Visst är dom grymma? ;)


Ångest.

Skola imorgon - döööööööö


Hemmåt

Har blivit hämtad av mamma och henke nu, bajs också hade det ju kul hos flisah :)<3


Dagens Låt


CUPCAKES

§tjena tjena mittbena.
Vi har bakat cupcakes! :)
''

Spongebob Squarepants + mtv..?

Flizza
Tjena babes, kollar på Spongebob Squarepants nu på mtv! :D Haha herre gud vad kul! Det är marathon så ni kan väl också kolla? ;)<3


Vad tycker ni om Svampbob?


Dagens hetingar

Kille:
Marcus Sjöberg

En söt kille vi träffade på Lisas fest för ett tag sen som vi vill lära känna bättre :D<3

Tjej:
Dersim Esmaelzadeh
'
En sjukt söt tjej som vi träffat några gånger :D Vill lära känna! <33


Love


Handbollsmatch

Tja babes, nu drar vi och spelar handbollsmatch med 98orna! :) önska oss lycka till ;)<3333

 


Storis

Har fått ett önskemål från en läsare som ville att vi skulle skriva om storis! :) Det är jättekul när ni säger vad ni vill läsa om, så fortsätt med det så kan vi hjälpas åt att utveckla bloggen :)<333

Efter skolan så gjorde jag och flisah i ordning oss med en bodyscrub (som jag inte ska använda igen eftersom att det sved jättemycket och jag skrubbar bort min bruna färg...),rakade benen och gjorde hårinpacking och ansiktsmask! Så vi var jättefräscha sen:) Efter det så sminkade mamma mig och flisah jättesnyggt och sen kom Julia och Lisa! När dom kom så fixade vi håret och bytte om och sen åt vi tacos! :D Efter tacosen så satte jag på mig lösnaglar (som jag sen tog bort eftersom jag inte kunde fluffa upp håret med dom) och så drog vi!

Väl på storis så träffade jag alla kompisar som jag saknat jättemycket och alla sa "shit vad lång du blivit!" men det har jag ju inte, det var bara det att jag hade klackar på fötterna ;) så efter ett tag tog jag av mig dom så att mina kära vänner inte skulle känna sig så mobbade! :) Vi dansade och hade kul och tiden gick jättefort!
Sedan var kvällen slut och jag drog hem och kollade på film och drack chips, haha forever alone som man är xd <33

Hoppas du blev nöjd med svaret Kurre, jag och flisah laddar upp lite bilder senare! Men om ni har instagram kan ni kolla på "juliasperling" för hon la upp bilder! :)<33


Godmorgon! :)

Tjena, är på väg till min gammelfarmor nu. Jag har på mig jeans från BikBok, tshirt från Abercrombie Kids och munkis från Hollister :)<3


Hemma.

flisah
Nu sitter jag och tjockar Kit-Kat eftersom att jag var sjukt hungrig men inte orkade fixa något. Sånt funkar också!
Kul var det på storis idag, har några bilder men orkar inte ladda upp nu.
vacker.. hehe

Planer

Jag, Flisah, Lisa och Julia har planerat en massa till ikväll! :) Det är ju storstugan, så alla ska göra iordning sig hemma hos mig, äta tacos och sedan drar vi dit! Men jag måste sova hemma för imorgon ska jag till min gammelfarmor! :)<33333


MYSDAG!

Nu har vi kommit hem till flizza, proven gick helt ok. 
Rubriken talar, mysdax är det nu, såå

CYAAAA


Gangstaaa

img_8441 (MMS)

Nu sitter jag i skolan och håller på med mobilen, FAST MAN INTE FÅR DET! Busigt va? :) Idag har vi ett till nationellt prov, hoppas det går bra.


Nu ska jag sova.

Skriver ni ner?
Aja, imorrn är de ett till nationellt prov, den här gången ska man argumentera. Vi slutar 11.30 och då drar jag och flizza hem till henne och typ har en tjejdag. Efter det kommer käraste lisa hem till henne, och sen drar vi till storstugan. Yeey.

Ingen Suburgatory :'(

Nepp, måste städa rummet istället.


Puss

Hej, sitter och lyssnar på musik nu. Har inget och göra :/ Men snart hämtar jag väl mina hörlurar och kollar på det sista avsnittet av Suburgatory! :)


Låt of the day


Aouch

Fick seriöst nyss trycka nya hål med ett örhänge för att mina hål växt igen. Uäähh.

Aja, nu ska jag ska jag sluta äckla er.
egypten 2011/2012! Vill tillbaka!

Länkbyte

En härlig tjej i mitt handbollslag som är grym! Läs och kommentera!


Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Dålig uppdatering

Sorry sorry.
Jag har bara inte kommit på något att blogga om, som den sjukt tråkiga människa jag är.

Dagens Låt


Planer för dagen:

Tja babes! Idag gör jag Nationella Proven i svenska, det börjar 08:30 och när proven är slut ska så slutar vi! CHILL! :D Min lärare sa att provens resultat skulle inkluderas i vårat slutbetyg för den här terminen, men det får dem väl inte? Hur som helst har jag handboll senare ikväll. Puss <3

image description


Hett


 Collaget har jag gjort själv med plagg från Gilly Hicks, Abercrombie Kids och Hollister. :)


IKVÄLL:

Ikväll är det många bra program på tv! Först är det Top Model Sverige som går på Trean klockan 8, sedan är det Suburgatory som jag tror går klockan 9!  :)




Tidsinställt

Vem var den senaste killen du pussade ? - Haha, det tror ni jag säger? :)

. Vad har du för bhstorlek ? – 70/75 A

. Trivs du med det? – Kan inte leva utan en.

. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? -Typ hälften ;)

.Gillar du nån nu? - Neeeee, jag är för forever alone..

Vad gjorde du inatt? - Drömde.

. Och i förrgår natt? - Typ töntade mig med flizza.

Vad gör du innan du ska sova ? - Läser, messar etc.

. Kan du prata med din mamma om allt? - Japp

. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ehhmm jaa?

Har du varit gravid? - Ne?

. Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - Ussh fyfaan, killbaciller! Haha

. Choklad eller glass? - Glaass! Ben&Jerry's!!!

. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up

. Stövlar eller sneakers? - Sneakers

. Kjol/klänning eller jeans? - Vill svara kjol/klänning, men jag är egentligen väldigt tråkig med kläder..

Tio saker om ditt liv

. Har du nånsin varit kär?-  Ofc?

. Tror du på kärlek? - Jepp ;)

Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Inte vad jag vet,

. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Haha, 6-års drama liksooom!

Har du någon gång krossat någon annans hjärta? -  Haha, nee, hoppas inte det iaf.

. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nepp
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Vadå tala om? Finns det folk som gör så?

. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nee

. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? – Jag har haft ohemliga beundrare..

. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jaaa

Antingen eller?

. Kärlek eller pengar? - Kärlek..

. Vin eller öl? - Inget

. Dag eller natt? - Dag!

.One night stand eller förhållande? - Förhållande?

Tv eller internet? - Internet

. Pepsi eller cola? - Cola FTW

Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Vild fest ofc.. Eller romantisk hemma kväll.

. Färgfoto eller svartvita? - Svartvita

Telefonkontakt eller face to face? - face to face!

. dayviwes eller myspace? - ehhmm.

10 "Har du nånsin"

. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Alltid.. haha gör inte sånt (a'

. Har du nånsin viljat ta livet av dig? – Neee

. Har du nånsin gjort något du ångrar? – Säkert.

. Har du hoppat bungy jump? - Nee :((

. Har du nånsin varit med i en olycka? - En gång krockade jag med Lisa så att hon fick en blåtira..

. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Ussh, klarar knappt en bit..

. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – Nee?

. Har du nånsin gått på bio ensam? - Haha, jag är populär (säger vi)

. Har du nånsin tyckt att världen suger? - När man ser såna här program typ " Världen kommer att gå under pga. Koldioxid och skit.."

10 Känslor

. Saknar du någon just nu? – Jaa

. Är du glad? - Ja

. Är du fundersam? - Nee

. Är du uttråkad? - Annars skuller jag inte spilla tid på den här?

.   Är du tysk? - Nepp

. Är du italienare? – Nepp

. Är du finsk? - nepp

. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Jaaaa

.Gillar du någon just nu? - Nee

Om dig:

. Hur mycket är klockan just nu? – 22.11

. Namn? - Felicia

. Vart bor du? - Där alla vill bo?

. Hur många barn vill du ha när du blir stor? - En - Två

. Vill du gifta dig? - Jaa

. Har du ätit sushi? - Nepp.

. Favoritglass? – Choklad

. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - typ 3

. Humör? - Bored to death

4 Grejjor

. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nepp

. Har du en hund? - Jaa

. Sover du helst själv eller med någon? - Med någon

. Tror du på spöken? - njae

Skulle:

. Skulle du vilja vara längre? – Nejj, jag är trött på att se ner på folk (älska min humor)

. Skulle du vilja kyssas nu - Nee, jag känner mig som ett troll

. Skulle du vilja dricka dig full nu? -Ushh nej.

Kan:

. Kan du röra på öronen? - Med fingrarna? Jaa

. Kan du slicka dig på näsan? - Fucking disgusting men.. Jaa

. Kan du kolla i kors med ögonen? - Jepp

. Kan dina föräldrar lita på dig? -  Alltid!

. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? -  Är pengar med i leken?

. Kan du va på en fest utan att dricka? – Nej, utan vatten blir man törstig.

. Kan dina vänner lita på dig? - JA

. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Jepp

. Kan du suga? – Inte på det sättet som jag misstolkar det på..

. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Vadå, finns det någon som kan det?



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/flisah


Flizzas Outfit


T-shirt - Hollister
Jeans - Fox


Söta Bilder från Helgen

Lördag:


JÄVLA PEPPARKAKA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!<333


Söndag:

Godnatt snyggingar <3

Nu ska jag lägga mig och läsa. Chill.


Så att alla drömmer snygga drömmar inatt.. ;) <3


Diss

Hej, får damp på en sak här.

Folk som säger att handboll är en enkel sport och att ''den som börjar med bollen ALLTID (det finns verkligen inga undantag) måste avsluta anfallet!'' Det är ju inte alls sant, handboll är en otroligt tuff sport med mycket kroppskontakt och riktigt många hårda smällar. Om ni inte spelat RIKTIG handboll (sån på skolan) så kan ni faktiskt inte säga något, precis som att vi inte ska säga att fotboll suger osv. Det var bara min åsikt, men jag är säker på att många håller med? ;)


Duschen

Nu ska jag duscha och sen ska jag fixa lite för bloggen! ;)<3333


Lisa Min Babe :*

Snart kommer Lisa hem till mig för vi ska planera en skitkuul sak! Mer får ni inte veta, berättar sen när jag själv vet mer xd
Med sin smexiga blåtira som jag fixat åt henne :D<3

Chai-Latte och Paj på Café Biscotti! :)

img_4475 (MMS)

Niiceee :DD


Slöjd!

img_9627 (MMS)

Nu är vi på skolan och snart har vi slöjd! :D


Dagens outfits

Linne - Zein
Jeans - Levi's
Linne - Gap
Jeans - G & g

Go'natt ;D

Nu ligger flizza och är halvdöd brevid mig i sängen, medans jag känner mig helt hyper. Menmen, skola imorrn såå..
Godnatt!
image description
image description

Dagens Hetingar :)

Kille:
Andreas Jönsson

En söt och superschysst kille som spelar i vårt handbollslag! En av våra bästa kompisar, vi lärde känna honom för cirka 1-2 år sedan men vi träffas inte tillräckligt ofta. Tjejer, han är singel och haffbar! :D♥

Tjej:
Julia Sperling

En jättevacker och snäll tjej som är helt underbar! En av de snällaste som finns! Och killar, hon är nybliven singel, så passa på att haffa innan någon annan hinner före! :D♥♥

Jag kunde dö för Dig, Men nu är Du död för Mig.


Nu Satsar Vi.

Nu har jag och flizza bestämt oss för att verkligen satsa på bloggen. Det betyder mer inlägg, mer bilder, mer allt! En ny fräsh design är på G, och vi ska fota mer med våra kameror så ni slipper alla webbkamera bilder ;)

Dagens Låt


Another One Bites The Dust

Tja babes, jag och flisah sitter och taggar inför en handbollsmatch nu till låten Another One Bites The Dust! Med Queen alltså ;)
Idag möter vi Skånela (tror jag) och Uppsala och vi ska KICKA ASS! Så ni får hålla tummarna för oss, puss och kram <3

Foreveralone

Jag är så sjukt trött nu, men jag kan inte somna om heller.. Flizza ligger brevid mig och snarkar, så jag känner mig jätte foreveralone.. Påtal om det så är det Alla Hjärtans Dag snart, och jag är sjukt mobbad....
ahahahaha älskar bilden ;)

We're sexy and we know it.

Godnatt nu kära bloggläsare!

We love being different.

'
För det är ju det som gör att ni vill läsa vår blogg, eller hur? ;)

Dagens Hunk

Att göra ''dagens hunk'' har hänt allt mer sällan. Men eftersom att jag och flisah verkligen ska satsa mer på bloggen nu så kommer det förmodligen att hända varje dag! :)<3


- Cam Gigandet. Gaaaahh <333

Cam är en skådespelare som medverkat i Twilight, The O.C, Burlesque, Priest och Trespassing. Han föddes i Washington och blablabla. Det vi fokuserar på just nu är att han e dagens hunk. Det är ju positivt!


Jag vill..

-  ..åka till Väsjö backen och LÄRA MIG ÅKA SNOWBOARD! Jag har prövat det en gång och då gick det så fel att det var pinsamt.. Haha! Fick jätteont i svanskotan!



- ..åka till Florida, USA och hälsa på min kära Farmor och Farfar! (Eller till L.A för att hälsa på min brorsa) (Eller till N.Y för att hälsa på min syrra)



 

-  ..köpa ett par Jeffrey Campbell skor.


Honestly, aren't these shoes to die for?!


Borrar får man inte ha i håret

Kom ihåg det så kommer det att gå bra för er i livet!


Softar med sexxi

Nu sitter jag och lisa och lyssnar på musik och facebookar. Idag har vi lyckats med att göra så att en kille missade att gå av tåget, frusit ihjäl, spelat SPORE och bakat chokladmousse. Effektiv dag alltså.


Förra halloween! Såå coooooolt ;))


Dagens Låt


Den här är skön, men videon är lite annorlunda..?


Spanska

Hola Amigos. Sitter och pluggar Spanska nu, måste vara klar med repetitionen av kapitel 6 imorgon, typ alla som har spanska hade glömt det?! Haha tur att jag kom på det då.. ;)


Bilen

På väg hem nu. :)

Hehe mobba inte bilden.


Orkaaah

Jag skrev fel på vårat lösen typ 30 ggr innan jag kom in, så orkar inte skriva ett långt inlägg. Iaf om ni vill veta så sitter jag och funderar på om jag ska läsa Eclipse eller Hästarnas Dal (en riktigt gammal bok för er som inte e lika välutbildade som jag, haha)
Det blir nog Eclipse, för den är på engelska, så det är chill.



Godnatt .

Nu ska jag ta en härlig dusch, en kopp te och sen ska jag lägga mig och läsa. För exakt så social känner jag mig just nu! ;) Hörs imorgon babes.


Nu = hem

Tja babes, på väg hem från handbollen nu! Men något har hänt med mina knän, jag har jätteont nu! Det suger.


Ugly pics :DD

yeeeaah, smexxiga brudar :**<333333

RSS 2.0