< Till bloggens startsida

Tanning

Vilket härligt väder! Just nu ligger jag ute och solar, tagga sommar! Fast är det sommar nu? Haha jag vet inte riktigt. Vädret är grymt iallafall!

Dagens Planer ser ut såhär:

• Sola

• Äta lunch

• Plugga

• Åka till gammelfarmor

• Vara med Flisah


Är sommaren här?

Hela denna vecka kommer det att vara över 15 grader! Jag blir så otroligt arg och irriterad över att min skola har någon regel där vi inte får ha shorts. Det är ju helt ABSURDT att vi inte få gå runt i normallånga shorts. Haha tänk om hela skolan skulle strejka och komma dit i kortkort!


FLISAH DOES THE HUMLE


Ingen bantning här inte


Gröna Lund!

Hola babes! Jag sitter på tåget nu mot Stockholm! Jag, Flisah, Lisa, Agi, Jacke, Lukas och Richard ska till Gröna Lund idag! Bra väder idag också, grymt!

Shortsen jag ska byta om till sen och mina nya Svarta och Regnbågsfärgade Converse!


Planer

  • Göra oss i ordning
  • Åka till tibblebadet för att bada med Tor och Lisa
  • Planera inför imorgon (kommer bli grymt!)
Såhär känner Flizza just nu
Såhär känner Flisah just nu

Buss

Aloha, jag sitter här på bussen med VÄLDIGT mycket att bära! Lite pinsamt,haha. Jag har min Longboard och två proppfulla väskor. Yaay!


IDIUTVARNING

Jag failade totalt! Jag tog tåget från Täby till Österskär, sen insåg jag lite
För sent att jag gått på ett snabbtåg! Så nu sitter jag här lite foreveralone och väntar på tåget som kommer om 11 minuter. Orka!


Hemmåt

Hola Loca People! Jag sitter och väntar på tåget nu, har precis varit i Täby med Flisah, Tor och Jonathan. Nu ska jag hem och rida!


Till skolan

Hola Snyggingar, jag är på väg till skolan nu! Jag har på mig:

• Jeans - BikBok

• Tröja - Ginatricot

• Skor - Deichman


Godnatt

Goodnight beauties! :)


Veckans Smexiga!

Sjukt Smexiga Personer som gillade statusen! Men vi valde tillslut ut två personer!

• Vanessa Ahlström

En grymt söt tjej i Engelska Skolan, singel så vitt jag vet! Veckans Smexigaste Tjej har vi här!

• Filip Schönberg

En väldigt söt kille som gick i min skola förut! Jag tror att han är singel, Veckans Smexigaste Kille har vi här!


Sommaren Närmar Sig


Finns det någon roligare än flizza?

flisah
Idag när jag, flizza och Lisa satt och väntade på att filmen Dark Shadows skulle börja på bion (som BTW var helt sjukt konstig) så har min mamma gått iväg för att köpa en smoothie, och sen så ser jag att hon ringer, så jag säger "Hej mamma, var är du?". Det visar sig såklart att det inte var mamma som ringde, utan att flizza hade lekt med min mobil och sedan ändrat mina kontakters namn. Så hela dagen också när jag hade försökt att ringa mamma och fråga när hon skulle hämta oss, hade jag ringt till Tor.
Bra prank flizza?
Nu ska jag iallafall sova, tagga skola imorrn ju! He..
Förresten, mitt hår? Skitsnyggt blev det, tycker jag iaf. Vad tycker ni?


Coca Cola på Toan

Titta själva :)


Dagens Låt




Läsa.

Här försöker man vara social och så sitter Flisah och läser. Mys!


SMINK

Men herre vi ignorerar min min i början!


Dagens

Jeans - Fox

Topp - H&M

Skor - Converse


Dagens Outfit

Josh Duhamel - LOVE

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3094129/images/2012/pic_201644047.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3094129/images/2012/pic_201644047.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3094129/images/2012/pic_201644055.jpg" class="image">


Videoinlägg?

Jag och Flisah har ett dilemma här! Ska Videoinlägg vara repade eller inte? Vi brukar ju göra det spontant, bara vi bestämt ett ämne att diskutera.

Men vi gjorde precis ett inlägg som inte lades upp för att jag failade medan det gick jättebra för Flisah, så den raderades! Jag kom med förslaget att vi skulle göra om den, men isåfall hade det ju blivit repat! Så vi skippade att göra Videoinlägg helt och laddar istället upp ett ikväll ;) Kisses


Dagens

• Jeans - Bikbok

• Tshirt - H&M

• Skor - Converse

• Jacka - Bikbok


Kiss me thru the phone

flisah
Nu sitter jag på mammas jobb och tråkar (som varje morgon). Ni som bor nära er skola ska inte klaga på att ni behöver gå, prova istället att gå upp halv 7 när nu börjar halv 10.
Men nu ska jag börja gå, vi kanske slänger in ett inlägg senare.


Nyttig!

Jag gjorde en egen müsli till frukost! Den var gjord av havregryn, banan och russin. Jättegod!


3 timmars matematik.

Nu har er geek (aka flizza) suttit framför en ikeakatalog i tre hela timmar och jobbat på ett matteprojekt. Är det bara jag som blir trött bara av att höra ordet matematik? Jag ser framför mig en massa svåra ekvationer som jag inte kan lösa och vill bara lägga mig framför Tvn och dö. Men nu har jag varit suktig och pluggat! Matteprojektet ska ju in på onsdag så då gör jag klart den skriftliga delen imorgon och modellen på tisdag!


Buhuu, tyck synd om mig snälla

flisah
Det blev inget "färga hår" för mig idag :( Så nu sitter jag och är lite deperimerad i min säng och facebookar. Men vi ska färga på tisdag istället, då lägger jag upp hur det blev. Hur flizzas blev kan ni se här
På tal om facebook, jag har en sak om det. Är det någon som använder chatten längre? Jag gör det inte. Det känns liksom som att om man vill någon något så tar man det över mobil, så att man inte behöver vänta på att den här personen ska logga in.
jag tycker att den här (väldigt fint) redigerade bilden återspeglar mina känslor mycket bättre än orginalet. Vad tycker ni?


Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här


Florida, here we come! (in a year, but still)

flisah
Som flizza nämnde i förra inlägget så ska vi till Florida sommaren 2013!! Fatta vad kul? Vi ska flyga dit själva och sedan bo hos hennes farmor och farfar. Och shoppa. Vi ska definitivt shoppa. Mycket. Så nu är vi på väg till hennes släkt, det är första gången jag träffar hennes farföräldrar eftersom att de som sagt bor i Florida.


Ekerö

Hello Dear readers!

Nu är jag, Flisah och min familj på väg till Ekerö för att hälsa på min faster, farmor och resten! Det ska bli kul för Flisah att träffa farmor och farfar.

Det är ju dom vi ska bo hos när i vi åker till Florida i sommaren 2013! Vi skriver mer om det i ett senare inlägg.


10 Saker ni inte visste om Flizza och Flisah

• Vi har väldigt svårt för att vara seriösa på bilder.

• Vi har våra stunder då vi är otroligt töntiga och ibland när vi är som allra töntigast... SÅ LEKER VI HÄST!!!

• Vi är båda starkt emot rökning.

• Vi är beroende av paret "Klaine" (Kurt och Blaine i tvserien Glee)

• Vi är äkta Gleeks.

• Vi är väldigt ärliga när det gäller vår blogg, annars också.

• Flizza tycker att fötter är extremt äckliga, speciellt svettiga fötter.

• Flisah får panik när hon åker bil fort.

• Vi är väldigt sällan sjuka.

• Vi satsar på skolan.


Länkbyte

Med en av världens underbaraste brudar! Hon heter Julia och är sjukt vacker och snäll. Hennes blogg är grym och hon går verkligen att lita på! We Love U <3

http://stufff.blogg.se http://stufff.blogg.se
http://stufff.blogg.se http://stufff.blogg.se
http://stufff.blogg.se http://stufff.blogg.se


Resultat!

Ombre <3


Nu färgas det!

Herregud jag kan inte vänta tills att jag får se resultatet! GRYMT!


Nu gäller det!

flisah
Snart ska jag och flizza färga håret. Eller ja, det är såklart om flizza går upp någon gång idag.. Nu ligger hon bara och mumlar "en halvtimme till.." osv. Så jag leker med hennes lillerbror istället. Han är roligare. Han har precis lärt sig att städa, så nu springer han runt och plockar upp grejer medans han skriker "TÄDA!"


What's the difference?

Jag har en grej jag måste fråga er, var tycker ni att gränsen går?

Jag hämtade inspiration från bloggaren Nellie Berntsson som skrivit ett liknande inlägg, men jag ska skriva om det från min synpunkt och min åsikt. För vi tycker ju verkligen inte likadant!

Det är själva saken med "vågade" bilder. Om en tjej lägger ut en bild där hon visar lite klyfta, mage eller mycket ben så ses det genast som något negativt. Som "skamligt" och "billigt". Om en kille däremot lägger ut en bild på sig själv utan tröja så får han positiva reaktioner. Killen får kommentarer som "wow!" och behandlas på ett helt annat sätt än vad en tjej hade fått om hon lagt ut en bild på sig själv i bikini.

Jag uppmuntrar inte att vi lägger upp lättklädda och lätt vulgära bilder på oss. Det eftersom att anonyma personer kan ta bilderna och göra vad dom vill med dom. Men personens fria vilja kan jag ju inte styra över.

Det jag försöker säga är att det är en väldigt stor skillnad mellan killarnas "regler" när det gäller bilder och tjejernas. Därför undrar jag, vad tycker ni är okej? Är det slampigt om en tjej lägger upp en bild på sig själv i bh men tillåtet att en kille lägger upp en bild på sig själv i kalsonger?


Bästis! :)

Jag valde de allra "snyggaste" bilderna på oss! Haha, I know you love me for it.


Känner ni igen er tjejer?


Mobilblogg

Nu är vi på väg till Täby C för att äta middag och köpa hårfärg/lördagsmys! :) Gud vad vi ser fram emot att färga håret! Det kommer bli grymt!


Avicii - Silhouettes


Vilka är era Favoriter?

De Rosa
Eller de från Steve Madden?

Ut med bästasakenimittliv (och flizza)

flisah
Haha, jag talar ju såklart om min systemkamera. Den ha fått ligga lite på hyllan under vintern, men nu ska vi ut och fota galet i det fina vädret.
Vadå heta?

Svar

SVAR: Jo, det är klart att alla får göra som de vill. Man borde också få tycka vad man vill, och det säger du egentligen åt oss att inte göra? Det här var en åsikt, alltså vad vi tycker, det betyder inte att alla behöver tycka likadant :) Puss :*

Stay Tuned!

Jag och Flisah beger oss ut för att fota nu, vädret är grymt så det blir nog bra! :)


Captain America

• Pringles

• Coca Cola

• Captain America


Flisah beskriver Konduktörens misstag

Konduktören bad inte om att kolla på Flisahs biljett även om hon skickat en.. Hon blir förkrossad.


Press Play, Fast forward

Nu ska Flisah hoppa i duschen och jag i badet. Vi ska höra oss iordning för en vän till familjens födelsedagsfest! Vi dunkar Avicii - Sillhouettes på högsta volym, den blir nog dagens låt senare idag. Så grym!


Jag förstår bara inte..

flisah
hur jag kan vakna kl halv 8?
Det är seriöst inte normalt beteende alltså..
Nu sitter jag och kollar facebook, bloggar, och "reverse ómbre" vilket jag ska göra idag. Flizza lade ju upp ett inlägg igår om hur hon skulle färga håret? Jag ska färga det likadant, men med mörkare toppar än hårrötter. Jag tror att det kommer bli skitsnyggt.
Igår lade flizza upp fina bilder på mig.
Så ni som är nya på bloggen, DON'T FREAK OUT! Jag ser inte ut så på riktigt.
Eller gör jag?
Men jag antar att flizza vill ha hämnd för bilderna och videorna från hennes födelsedag, så jag kan väl inte göra något egentligen.
(Bilderna är raderade)
Jag vet faktiskt inte vad jag gillar mest av dessa. Jag tycker visserligen att det är sådär skarpt som på Jen Kao's modell, men det faller mot att jag går med Jessicas mjuka toning. Inte lika svårt att uppehålla.



The Berry Shortlist

Mina (flizzas) favoritbär i en topplista.

• Smultron

• Hallon

•Jordgubbar

•Blåbär

Smultron är de godaste bären i världshistorien, eller hur? ;)


Sommarplåga 2012

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG
flisah
Jag är faktiskt riktigt spänd på att få höra sommarplågan 2012. Vakna! Med The Voice lade häromdagen upp en status där de frågade efter sommarplågor som folk kom ihåg. De vanligaste var låtar som verkligen spelades 24/7, hela sommaren. Låtar som "Hey Soulsister" och "Waka Waka", men de flesta var faktiskt svenska låtar. "Svenne Banan", "Glassigt" och såklart, sommarens 'pain in the ass' "Om Sanningen Ska Fram".
Så jag tänkte nu förutspå lite om sommarplågan 2012!

Eric Amarillo
Jag tror inte så mycket på det. Om sanningen ska fram var visserligen en grym låt, som jag lyssnade på nonstop hela sommaren, men låtarna efter det har ingen ens brytt sig om att lyssna på. 50 kvadrat liksom?
Jag ger honom en kanske 15% chans att lyckas i år igen.

Nicki Minaj
Sedan Nicki slog igenom med Super Bass har hon medverkat i låtar med kända sångare som Rihanna, Madonna, David Guetta och Sean Kingston.
Av lite personliga skäl (avgudar henne) så ger jag henne en 60% chans.

Avicii
Avicii har minst sagt haft ett bra år. Sunshine, Fade in to darkness, Levels.. Alla låtar som verkligen har slagit igenom i Sverige.
Så jag är generös och ger honom en 85% chans.

Rihanna
Rihanna har legat lågt den senaste tiden, kan vi hoppas att hon arbetar på något så stort att hon inte haft tid för något annat? Vi håller tummarna.
Jag ger Rihanna en 45% chans.

Beyoncé
Beyonce har inte släppt en endaste låt sedan hennes och Jay-Zs barn Blue Ivy föddes, men vi hoppas att hon kommer tillbaka snart. Vi saknar hennes röst!
Eftersom att Beyonce inte har varit särskilt aktiv, så uppskattar jag hennes chanser inte så stora.
Kanske 30%.



Ombre!

Den här Hårstilen ska jag göra i helgen! Väldigt annorlunda mot vad jag är van vid, jag har ju varit brunett hela livet?! Det här blir spännande.

Vad tycker ni, hiss eller diss?


Dagens Hunk

William Moseley!

Känd från filmerna Narnia.


Grattis i Efterskott Flisah

Felicia Curbo är äntligen 13 år gammal, tonåring!

Även om dessa bilder är otroligt smickrande och heta så är du betydligt snyggare egentligen, är det ens möjligt liksom? 13 år. Grattis, ILY! <3

SKIPPA PANNRYNKORNA!!

Åsikter om dagens profilbilder


We're Back To Stay!

Jag och Flisah ska börja blogga igen. Vi har pratat om det länge nu och vi ska ta det lite seriösare än vad vi gjorde förut.

Här är målen:

• Bättre innehåll i inläggen.

• Fler Videoinlägg

• Fler bilder

• Stor Blogg

Låter det bra? Vi måste också lägga till att vi jag universums underbaraste läsare. Ni har fortfarande besökt även om vi inte bloggat! Men nu är vår inspiration på topp och vi bloggar på :)


I'm getting my ass back here!

flisah
Eran totalt dumma bloggerska måste ha glömt att hon hade en blogg. (Eller gjorde hon?) Den andra bloggerskan vet jag inte vad hennes skäl är, men det spelar ingen roll. Nu startar vi upp bloggen igen.
9 besökare idag you guys!
Underbart! Haha, ni som faktiskt kollar in varje dag fast vi är idiuter (haha, min humor) är jättegulliga! We love you!

3 år sen. Inte så stor skillnad tycker jag (heh).

RSS 2.0