< Till bloggens startsida

Stylad som in i helvete

flisah
Min 4åriga kusin bestämde sig för att sminka mig idag när de andra åt våfflor.
Tänk att den här:

Plus det här:


Kan resultera i det här:




Observanta personer kommer att märka att jag har lila ögonskugga på ena ögat och blå på det andra. Det är snyggt tycker Alva.


Nostalgi trip med bästa böckerna

flisah
Okej, jag vet att det är sjukt töntigt att skriva om böcker, eller att jag ens vet vad nostalgi betyder. Men let's face it, det är sån jag är. Jag använder alltför vuxna ord i vardagen, jag rättar mina kompisar när dom gör grammatik fel och jag läser ut bokserier på ett dygn. Great!..
Men back to the point. Jag hittade Hungerspelen i min bokhylla, och även om många står i kö för att få låna dem av mig nu när filmen kommit ut så tänker jag ta mig tid att läsa dem.

Hello :D

Hej! Jag fick en jättefin Longboard av pappa som present! :) Den känns annorlunda jämfört med mina vanliga Skateboards, den är ju mycket längre och så :P Hörs snyggingar <3


Today's Clothing

Jeans - Okänt Märke

T-shirt - h&m

Skärp -


Godmorgon! :D


Lägger upp Outfit bild från Henkes mobil, ha en bra dag!


Belt



Älskar det här skärpet! Det fick man på köpet när jag köpte min Jumpsuit på Siam Paragon i Thailand, alltså den här:

Man kan verkligen matcha skärpet med mycket, typ en söt topp eller ett par snygga jeans! ;) Så guys - Satsa på ett litet men stilrent skärp i vår!


Najs

Hej! Personalen här på Friday's sjöng för mig!! Haha det var kul men lite pinsamt ;) hörs senare, puss


Todays Birthday Outfit

Linne: Abercrombie

Tröja: Only

Jeans: BikBok


Oh My!

Idag är det min födelsedag!!!! Jag är på ett grymt humör som inte kommer rubbas!!!!!!! I födelsedagspresent av Mamma, Henke och Pluppis fick jag en Resa Till Österrike! Jag och mamma ska åka dit på sportlovet!

Tack till alla som sagt grattis hittills! You Make My Day <3

Kanske lyckas ta en Dagens Outfit bild sen också!


Buhuuu

flisah
Imorrn fyller min allra bästaste vän år! Hon blir en cool tonåring som är assnygg och får allas uppmärksamhet medans jag blir kallad "Junior" eller "Lillan". I värsta fall "Lillen" om folk råkar glömma att jag är tjej.. Men det är bara i en månad och fyra dagar, sen är vi lika gamla och allt blir frid och fröjd.
Påtal om ingenting så gick jag precis och hämtade ett glas vatten. Jag väckte nog alla i huset med mitt "tysta" smygande, men min torra hals tyckte att det var värt det.
Den här låten passade.

My Last Day As 12

Imorgon är jag TONÅRING.

Det är hur stort som helst! Idag firade vi min födelsedag med skäkten, imorgon får jag presenter med Mamma, Henke och Pluppis.


1200 kr
Hollister Presentkort 400 kr
Spabehandling Massage
Klocka





Tårtan var en gigantisk semla :D




Lilla Plupp var uppklädd! :)


DROP DEAD GOREGEOUS BEST FRIEND <3333333

Nu kan jag inte vänta till vad jag får imorgon! Kommer typ inte kunna sova inatt :P


The day before the Big Day!!!!!!

Imorgon fyller jag år. Gaaaah!!!! :D


Månadens Idiut Varning (SMURRIS)

HERRE vad pinsamt det var idag!

Jag och Flisah åkte till mamma för att hjälpa henne på jobbet (hon jobbar på ett konditori i Åkersberga). När vi höll på att sopa golvet så kom det in en pappa och hans dotter. Han gick fram till mig och ba ''Ursäkta har ni några Smoothies?'' Jag hörde inte riktigt vad han sa så jag trodde han sa ''Smurris'' Jag vet ju inte så mycket om bakelser och så, alltså trodde jag att det fanns någon bakelse som hette ''Smurris''! Så jag ba: ''Hmm.. Smurris?'' Sen ropade jag över hela bageriet ''Mamma! Har vi några Smurrisar?'' Han och hans dotter kollade på mig som om jag var helt dum i huvudet och gick till en annan som jobbade där, det var såååååå pinsamt och jag och Flisah garvade åt det i flera timmar efter!


Haha


YEEHOO

flisah
'
Snart kommer den här snyggingen ligga i min brevlåda! YEEEY

Hombre Trenden







Det här ska jag (flizza) göra, snyggt va? ;)


I love my BFF

Utan Felicia Curbo skulle jag vara en gammal tant som gosade med katterna hela dagarna.

Det jag försöker säga är att jag älskar min BFF så jävla mycket och att hon är det gulligaste donkifäjset som jag nånsin sett :*<333333333

Vackrast.


Hot Clothing

Alla dessa plagg kommer ifrån Nelly.com


Hiss eller Diss?


Mysdag

Idag ska jag och flizza göra något, vi kanske åker och badar eller något annat som vi känner för ;) Jag har precis överfört en massa nya bilder till MacBooken, så att ni inte behöver få tråkiga gamla bilder hela tiden. Vi ska också gå ut och fota i det "fina" vädret.
Bilder från Cupcake baket:
Kamera: NIKON D5000 - 18-55mm - Fotografer: Jag och flizza

Dumt å välja gnaget, dumt å välja gnaaageet!

Så låter det på läktaren nu, när AIK leder med 4-1 över Luleå. Moahahaha
Förklaring för folk som säkert inte ens bryr sig: Luleå var de första att få välja vilket lag de ville möta i slutspel, och valde AIK för att statestiken talade. Nu har AIK vunnit tre matcher (med den här inräknad då) och Luleå en.




Länkbyte med min älskling :**

flisah
http://fotojenniifer.blogg.se http://fotojenniifer.blogg.se

Världens sötaste tjej, vi har kännt varandra i ca 7 år och hon är en av mina bästa vänner! Jag följer hennes blogg starkt och det borde ni också! :DD<33333

Bildbomb med VHK

flisah
Kamera: NIKON D5000 - 55-200mm - Fotografer: Jag, Lollo och Jennifer m.m
BTW: Oroa er inte över Lisa's blåtira, hon sprang in i min axel. Jag var helt oskyldig.

Myskväll med familjen

flisah
En inblick i min familjs fredagar, AIK - Luleå, Mina ÄLSKLINGSCHIPS och kyckling. Kan det gå fel? Idag hade jag en ganska chill dag, med flizza och en ny så jävla schysst tjej i min klass som heter Amanda.
Jag kanske slänger in ett inlägg senare med lite bilder.

Skönaste Killen I Världshistorien


Okej,

Här är F99 Serie 2 i handboll. Vi har en match kvar och ligger på 4 plats, men det är lugnt. Nästa serie vinner vi allt!


Åsikter?

Vad tycker ni om den här hoodien?


Älsklings sötisar

Vi älskar när ni kommenterar gulliga kommentarer! PUSS på er och we're not gonna let you down! ;)


Ni e världens bästa!

flisah
Nu sitter jag i soffan med pappa och hans kompis och skriker på DOMARJÄVLARNA i AIK-Luleå matchen, som AIK leder med 4-1. Jag är också allmänt ofräsh, jag har tränat, men det är för spännande för att jag ska vilja gå och dusha ;) Ni är världsbäst på att kolla in när vi suger, idag har vi liksom inte bloggat ett dugg och ändå haft ett helt okej antal besökare? Love U :**
snygga tjejer där då..

Today's Going To Be A Great Day

Godmorgon! Idag vaknade jag av en gullig brorsa och blev på bra humör :) Sedan gick jag ut i köket och såg att Henke hade köpt mina favoritflingor! Kellogs Fruit and Hazelnut heter dom, de är mina svenska favoriter. I USA älskar jag Cinnamon Toast Crunch, Lucky Charms och Capten Crunch! :)

Idag ska jag plugga lite Svenska, Rida och baka! :) Härlig söndag


Mörbultad.

Hej! ;) <3

Idag har jag och Flisah spelat 3 handbollsmatcher. Jag är helt slut och orkar inte ens gå till duschen. Men jag ska göra det ändå och göra mig riktigt fresh! Sedan ska kvällen spenderas med familjen ;) Vad ska ni göra?

NAAUWW


Haha

flisah
Tänkte bara visa vart flizza fått sin inspiration för sitt förra inlägg från xd

Yo soy no perdedor

Gaah det känns så skööönt att inte ha några läxor tills i morgon! Så ikväll ska jag ta det lugnt, rida och mysa med mi familia!

TIPS: Om ni vill säga att nån är en loser men inte vill säga det på svenska eller engelska så kan man säga det på spanska! Haha jag uppmuntrar er inte till att säga det men känner ni att det är nödvändigt så säg ''Tu eres un perdedor'' xd
image description


Dagen Låt


Bra uppdatering va?


flisah
Vi har inte så seriösa ursäkter, men vafan, det har hänt lite liksom? Dramatik inom vänkretsen (kan man säga, kommer nog aldrig mer prata med de inblandade), matteprov, vanligt liv, sport osv. Vi har liksom ingen tid över? Men vi ska försöka, lovar! Idag har vi i alla fall haft matteprov, och jag kom på att jag glömt att göra en E-fråga, så jag kommer väl få F? Haha ;P
På fredag är det storis/Berga, men vi ska på genrep för Melodifestivalen så det går inte. Ganska skönt, behöver en paus. Det blir jag, Lisa, flizza och Lisa's kompis Alva med våra familjer. Yeeey! :D

I'm a fucking hot mess right now..

flisah
Jag kom precis på att jag hade i läxa att intervjua en person som är 50+ till imorgon, och en NO grej till på tisdag. Jag måste verkligen bli bättre på sånt här.
tänk om livet kunde vara såhär trevligt hela tiden..

Hos Pappa!

Tjena Tjena Mittbena! :)

Ikväll sover jag hos pappa! Imorgon hämtar Flisah till mig så åker vi till skolan i hennes Häst och Vagn! :D
image description

This Is Why You Love Us


Ussh

flisah
Nu tittar flizza på ett sjukt pinsamt Glee program (hon är en liten nörd) som jag redan sett så jag orkar inte titta, haha ;) Idag ska vi till Väsjö backen med flizzas pappa och åka skidor.
vi är så snygga när vi försöker.. ;)

DIIIISS

Känner mig väldigt dissad just nu för Flisah och Lisa pratar i telefon och jag ligger här lite enormt mobbad. Bu.Hu.
Såhär lycklig är man när flisah dissar en på telefon.
Haha.

Till Flisahs Crib!!!

Yeah man, förvänta er grymt mycket uppdatering ikväll! :)


Krångliga tjejer

flisah
Nu har vi precis dushat, målat tånaglarna och spelat Fifa, vilket flizza vann med 1-0 på straffar. Vi har inte så mycket att göra nu, men vi funderar på att åka hem till mig och hämta Glee boxen, eftersom att jag med lite övertalning fått flizza att vilja se det. Jag har bestämt att vi ska bli Gleeks. 
 


Naaww

Är det inte underbart att Flisah väljer att fira sin hemkomst med den finaste *ehrm* bilden på mig? ;)

Nej, det gör inget. SÅ LÄNGE HON ÄR HEMMA! Idag kommer hon hem till mig, men just nu har vi en liten ''diskution'' om hur hon ska komma hit, för latmasken orkar inte gå från tåget :p <3

Inte bästa bilder i världshistorien.


Godmorgon kära (väldigt få) läsare

flisah
NU ÄR JAG HEMMA!
Eller egentligen kom jag hem igår, men jag orkade inte blogga xd Vi åkte hem lite tidigare från Tyskland, för vi kände att vi hade sett allt. Det var typ 4 backar, och även om de var fina så blev det tråkigt efter ett tag. Något annat som hänt är att jag blivit Glee nörd, eftersom att jag spenderade flera eftermiddagar i Tyskland bänkad framför datorn med Glee på.
Idag ska jag typ till flizza, eller så ska hon till mig. Jag har saknat henne så sjuukt mycket!

Kul.

While you guys are chillin' or doing other fun thing imma be cleaning my room. Fortunately I'll have music to listen to but still, very haha.


Frusna fötter!

Det var jättekul i backen, jag är mycket bättre på att åka skidor nu än imorse, haha! ;)

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa sötungen och bästa vännen FLISAH! Som jag saknat henne! <3333

Följ mig på instagram ftw, jag heter fwestling. :)


Cola i backen


Väsjöbacken!

Dagen spenderas på skidor. Wehoo!


Dagens Låt


Godmorgon!

Idag ska jag och Henke åka till Väsjöbacken och åka skidor! :D

Jag ska åka i min Onepiece, det blir nice.
Vet ni om snön är bra där? Säg till! ;)

Here's Where I'm Going!


Here are my glorious faceproducts!

Morgon: Sköljer ansiktet, smörjer in med SOAP AND GLORY Glow Job (mobba inte namnet) eller CLINIDERM Active Protection Day Cream. Sedan smink.

Kväll: Peelar ansiktet med NEUTROGENA Visibly Clear Spot Stress Control Daily Scrub och återfuktar med NEUTROGENA Visibly Clear Spot Stress Control Ultra-Light Spot Treatment Moisturiser eller CLINIDERM Active Protection Night Cream.
Har jag haft mycket puder (True Match) så tar jag lite CLINIDERM Ultra Soft Cleansing Milk och om jag är jättetorr (tex efter bad i klor) så tar jag lite CLINIDERM Barrier Repair Cream.

Det här låter VÄLDIGT komplicerat men det är enkelt och tar inte alls lång tid! ;)


Dress!

Hittade denna i garderoben, köpte den i Thailand!

Affären där jag köpte den var jättekonstig, det var typ ONESIZE på hela sortimentet så man fick inte prova kläderna?! Men den va så söt så jag köpte den ändå, och den passar! ;)


Visst är den söt? :D


YEAH MAN!

 
No holes in my teeth! :D


Tandläkare

Omg. Omg. Omg. Wish me Luck!!


Försök säga det här:


Haha! En ToungeTwister ;)


Dagens Låt


Lite Hollisteraffär feeling över denna låten eller hur? ;) <3


RSS 2.0