< Till bloggens startsida

The OC

flisah
Nu sitter jag och tittar på OC, men jag ska snart stänga av det och fortsätta titta på Bones. Min kompis Charlotte tipsade mig och sidan Sidereel, där man väljer vad man vill titta på och sedan får länkar till hemsidor som visar det programmet. Helt grymt är det, utan det hade jag nog haft gå ut, PÅ PÅSKLOVET. Inte okej.
Sorry att jag inte har bloggat tidigare, men min dator stängde av sig när jag höll på att skriva ett inlägg, och sen orkade jag inte skriva om. Idag sa jag nog inte göra mycket. Jag TROR att jag fick en inbjudan till att äta hos Lisa med hennes gäster, som är mina kompisar också, men jag är inte säker. Jag måste börja lyssna bättre när folk pratar med mig ;)

Blogg = Återställd

Nu ser bloggen helt okej ut, jag vill inte fixa en ny design innan flizza kommer hem eftersom att vi säkert ska ut och fota nya bilder, pilla med hennes ritplatta + photoshop och koda innan allt är klart. Så det är inte något jag vågar ge mig in på själv xd.
Nu ska jag kolla på filmen "The Vow". Omnomnom för Channing Tatum, som flizza skulle sagt ;) Men I agree, ögongodis på högsta nivån där alltså. Jag blev jättesugen på att se den idag, så jag hittade ett ställe där man kunde titta på den online, för jag orkade inte åka iväg och hyra den. Påtal om att åka, så har jag verkligen tagit mig vatten över huvudet genom att lova flizza att när hon kommer hem från Österrike så ska jag kunna åka bra på longboarden hon har lånat mig. Yeah Right..
Btw, Jag och flizza träffade Keela på tåget häromdan! OMG.

Look who's finally decided to show her face.

flisah
Jag vet att det var längesen, no need to tell me. Men jag har inte orkat blogga. Bara tanken på det har känts konstig och främmande. Jag vet inte hur många gånger jag har suttit inloggad, helt besluten på att blogga, för att sen stänga ner och göra något annat. Jag har haft zero inspiration. Mest beror det på själva bloggen. Bloggdesignen, headern, ibland tillochmed namnet.. Allt har känts så tråkigt. Och ni 12-20 läsare som faktiskt fortfarande kollar in kan inte ha uppskattat bloggen heller. Nu fick jag det här inlägget att låta deprimerat, som den mobbade person jag är. Men jag är vanliga konstiga jag och inte ett dugg oglad (grymt ord BTW, oglad). Flizza är i Österrike, men vi har båda bestämt att vi, eller jag nudå, ska fixa en tillfällig design. Så det kommer jag spendera kvällen med. Den kommer antagligen inte bli så bra, det kommer säkert sluta med att jag bara återställer hela bloggen.
S U M M E R hurry up!

Glee

Tjena babes! Nu är det GLEE som gäller, see ya bitches!!


Påsklunch

Aloha babes! :) nu är vi uppe hos Ingela och Pelle och äter lunch! Nice (:


HOLY MOTHER OF GOD <3

Jag fick en iPhone 4S av mamma och Henke i Påskpresent!

Det är så SJUKT! Jag hade 3 Påskägg, mamma hade gömt alla så att jag skulle läsa en karta och hitta äggen med hjälp av dom (en tradition vi har.) I Det första var det godis från mamma och henke, i det andra var det godis från gammelfarmor och i det tredje så var det inte godis. Man kände det på ägget så jag trodde att det var smink eller något. MEN NEJ DET VAR EN IPHONE 4S!


WHOOP WHOOP PEOPLE - FELICIA WESTLING OWNS AN IPHONE!


Did u know..

Visste ni att LMFAO har en hemsida där man kan beställa hem deras kläder? Där finns smycken, badkläder, tshirts och en massa annat! Allt med party rock style! Snyggt ;)

Party Rock Frames
Här är ett exempel från deras hemsida http://partyrockclothing.com
(Ursäkta storleken på bilden)


Hetaste Färgen i Sommar

 

Rosie Skinny Jeans In Mint Green - jeans - missguided

Hearts & Bows Mint Green Santa Rosa Shirt 
(http://arkclothing.com)

Den hetaste färgen i sommar är helt klart mint grön! Färgen pratas om överallt och förtjänar det - den är riktigt snygg! Bilderna där uppe är ett par snygga exempel på plagg i färgen Mint. Jeansen är nog mina favoriter. Ett par liknande finns att köpa på gina tricot!

DEN BET MIG!

Jag blir biten av en Leguan i Puerto Rico. Det är väldigt fail.


PÅSKLOV.

Hallelujah! Förstå hur  härligt  det här är!

Jag har lånat Flisahs Glee box så jag kommer kunna titta på säsong 2 varje gång jag känner mig lite forever alone, hur PERFEKT är inte det? Annars kommer lovet spenderas med vänner och så! :)



På bilden satt jag i ett mineral bad i Puerto Rico! Det var fullt med naturliga mineraler och vitaminer och gjorde tydligen underverk för hälsan!


Dear Last Day Of School

You are loved. And you are hated. We all love the last day of school because it is the last day. We all hate the last day of school because we just want our break. We just want to rest for a couple of weeks. We don't want to get up early this morning. But even though we have to get up early - we still adore you.

Sincerely - Probably All children on Earth <3


Gosh vad nyttig!

Goodmorning People!

Eftersom det är sista dagen i skolan så kände ja mig super inspirerad att äta en riktig frukost! Så jag blandade havregryn men kiwi, banan och russin och gjorde en grym musli! Istället för vanlig mjölk (det är äckligt när jag inte är jättesugen på det) så tog jag OATLY. Det är typ universums godaste havre dryck! 

Nu är jag pigg, glad och super taggad på den här dagen!



Haha HUMOR


Happiness

Jag blir så glad av de här låtarna! De har en riktig sommarfeeling och får mig att längta ännu mer efter sommaren 2012!





Today's going to be a great day.

G o d m o r g o n  ä l s k l i n g a r  : D

What a Wednesday, vi har 6 lektioner och efter det handboll. Det sista är lite roligare, men vem bryr sig. Betygen ska hållas uppe! ;)

LOVE


Lyckan i LA

Aloha babes!

Sista inlägget för idag, nu ligger jag och kollar på Lyckan i LA :D


Soy Un Perdedor


Eller inte, because I'm awesome!


LOVE

Vi har fixat min dator nu! Det är grymt för nu har jag alla bilder från bland annat Puerto Rico och i sommras! AWESOME :D





We <3 U

Vi funderar på att renovera bloggen, det inkluderar en HELT  ny design, en ny inrikting och plenty of update. Problemet är bara att min dator har något fel. FLIZZAS internet är otroligt seg vilket gör att hon inbland vill lägga sigoch dö istället framför teven. HAHA XD Nej men hon känner sig därför inte alltid så peppad att blogga, för vilken tonåring kan leva ett normalt socialt liv utan en normalfungerande dator?!

Därför undrar vi, har vi någon läsare som är bra på designer? Alltså koder, stilmaller och hela rubbet. Det skulle vara GRYMT!
Puss på er //Flizza och Flisah

RSS 2.0